Ved første fod over dørtærsklen kan man straks mærke, at den næsten nyåbnede Restaurant D'Godt har sat sig et klart mål – at give den gode traditionelle danske mad tilbage til de sultne københavnere. Det er en opgave de tager seriøst og der er ikke sparet på kærligheden.
Jeg er i en flok af sultne mænd, der sætter sig til bords og spurgt om drikkevarer. Selvom menuen kun gemmer danske juveler, går der ikke længe før alles valg falder på den stegte flæsk akkompagneret af en fadøl.
Vi får bestilt maden og serveret vores Carlsberg fad. Restauranten kan vel huse ca. 30 gæster. Væggene er holdt hvide, med simpel kunst - så det mellemstore rum ser fint, åbent og indbydende ud - og der er en hyggelig stemning.
Maden bliver serveret, en halv fadøl senere. Dejlig tykke stykker af flæsk fra pande - friskstegte, sprøde udenpå og saftige inden i. De havde et lille frisk bid af salt og peber – efter min smag, krydret perfekt
Kartoflerne var som kartoflerne skal være, dampende varme og kogt perfekt. Sovsen var tilpas tyk, med frisk persille klippet i og et lille peberbid. Der var ikke serveret andet tilbehør til, men det passede undertegnede helt fint
Betjeningen var helt udemærket, vel mødt og spurgte til, i diskrete små øjeblikke. Vi var glade for sovsen, så den røg lidt hurtigt – men fra vi stak lappen i vejret, til en sovseskål med rygende varm sovs kom på bordet, gik der ikke længe.
Prisen på kr. 109,- per næse for en portion, virker rimelig. Både kvantitet og kvalitet var god. Ved bestilling fik vi bekræftet, at man kunne få genfyldning, men der var dog ikke brug for det.
En stor Carlsberg Export på fad kostede 38,- kr.
Betjeningen høflig og imødekommende – en klar anbefaling herfra.
Restaurant D’Godt får derfor;
'
Restaurant D'Godt
Kronborggade 3
2200 København N
Tlf. +45 32 14 90 90
//Pelle Palm